slide2.jpg

181217IMPACTDeze IMPACT special is verschenen in navolging van de masterclass die PACT voor Kindcentra begin oktober organiseerde. Daarin nam Ruud Veltenaar de bezoekers mee in de huidige en toekomstige transformaties in de samenleving en de gevolgen voor het leren en ontwikkelen van onze kinderen.

Beleidmakers en bestuurders uit het basisonderwijs, kinderopvang en de jeugdhulp reageerden op wat dat voor hun sector betekende. Je leest erover in de IMPACT.
We interviewden een brigadier van ‘anders leren’, die schoolleiders ondersteunt bij het anders organiseren van het leerproces. Bestuurders en schoolleiders in Zeeland vertellen hoe zij het scholenlandschap in hun regio stap voor stap veranderen.Veel scholen en kinderopvang zoeken naar nieuwe wegen om personeelskrapte en hoge werkdruk van medewerkers aan te pakken. Het anders organiseren van het leerproces is zo’n nieuwe route. PACT voor Kindcentra wil met deze IMPACT een bijdrage leveren aan deze zoektocht, voortbouwend op onze ervaringen met toenemende integratie van voorzieningen en werken met interprofessionele teams

Lees de IMPACT door hier te klikken.

IMPACT is ook verkrijgbaar in een printversie. Wil je exemplaren hiervan ontvangen?  Laat dan hier je contactgegevens achter.