Slider

180702 logo rpczVoor Zeeuwse beleidsmedewerkers onderwijs

Organisatie: PACT voor Kindcentra in samenwerking met RPCZ

Datum: dinsdag 15 januari van 10.30 – 12.30 uur met aansluitend de mogelijkheid van een lunch

Plaats: RPCZ-kantoor, Edisonweg 2, Vlissingen, zaal 6

Aanmelding voor vrijdag 14 december via de mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarbij aangegeven of je deel wilt nemen aan de lunch.

Prof. dr. Paul Leseman, verbonden aan de Universiteit van Utrecht, zal deze masterclass verzorgen over (wetenschappelijke) kennis die internationaal beschikbaar is over de meerwaarde van integrale voorzieningen voor jonge kinderen onder de titel “Wat weten we al?” In deze masterclass legt hij de focus niet alleen op het IKC, maar schetst hij een omvattend beeld voor het Gemeentelijk Onderwijs Achterstandenbeleid. De intersectorale samenwerking en IKC zullen daar een rol in spelen.

Deze masterclass organiseren we in het kader van de oriëntatie op de nieuwe GOAB-periode 2019-2023. Vragen zoals maken we de juiste keuzes, welke investeringen lonen en op welke wijze kunnen we de toename van kansenongelijkheid proactief voorkomen vormen de kern van zijn lezing.

Hierna bestaat volop kans om met elkaar in gesprek te gaan over keuzes die we (willen) gaan maken in de nieuwe periode van onderwijs achterstanden beleid.

Ik hoop jullie hiermee voor dit moment voldoende te hebben geïnformeerd en zie jullie aanmelding graag tegemoet.

Emile Eshuis
Sr. Onderwijsadviseur