slide2.jpg

Op 24 juni organiseren PACT voor Kindcentra en Edux  een webinar met als thema ‘in de buurt’.

 Edux Pact

 

In de studio van Omroepstichting Zuidwest gaan we hierover in gesprek met:

  • Teun Dekker – directeur basisschool de Kroevendonk uit Roosendaal. Over hoe de wijk ingezet kan worden voor inclusief onderwijs.
  • Sabine van Dijk-Krikke – directeur Kinderparadijs Meidoorn uit Rotterdam. Over hun wijkinitiatief, waardoor kinderen ook na school opgevangen worden volgens de wijkwaarden die partijen met elkaar hebben vastgelegd.
  • Els Geeris – senior adviseur Nederlands Jeugd Instituut. Over het maatschappelijk belang van wijkgericht werken.

Het webinar is landelijk te volgen via een livestream. Dus ook als je niet uit de regio West-Brabant komt ben je vanaf 15.00 uur van harte welkom en kun je via de chat meepraten en vragen stellen. 

Aanmelden kan via deze link op de website van EduxEr zijn geen kosten verbonden aan het deelnemen aan dit webinar. Voel je vrij om deze uitnodiging te verspreiden binnen je netwerk. Nodig je partners uit en laat je samen inspireren!

Dit is de laatste netwerkbijeenkomst die PACT voor Kindcentra in West-Brabant organiseert. Wij, Lisette Plasmans en Ellen Huinink, geven het stokje door aan Sandra van Laarschot en Marcel van As van Edux. Zij zullen het gedachtegoed van PACT voor Kindcentra in West-Brabant blijven uitdragen.

Naamloos