Slider
180530 lplasmans

 

Ambassadeur:
Lisette Plasmans
06 - 48079694
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

                                                                                                 

EduxEdux/Rijkt en PACT voor Kindcentra organiseren op maandag 3 februari van 15.00 - 17.00 uur een netwerkbijeenkomst Integrale Kindcentra West-Brabant. Beleidsmakers bij gemeenten, kinderopvang, onderwijs of jeugdzorg zijn van harte welkom op basisschool Gummarus aan de Esdoornstraat 1 in Steenbergen. Het thema van deze middag is Actief Ouderschap, een werkwijze met als uitgangspunt at kinderen zich beter ontwikkelen als professionals en ouders (beter) samenwerken. Onze PACT voor Kindcentra ambassadeur Lisette Plasmans verzorgt een inspirerende inleiding. 

Kijk hier voor meer informatie. De bijeenkomst is toegankelijk voor leden van het Netwerk Integrale Kindcentra West-Brabant. Wil je ook delen en leren in dit netwerk? Meld je dan aan en kom naar de netwerkbijeenkomst op 3 februari aanstaande. 

181210 EDUX20 mei aanstaande organiseren Edux/Rijkt en PACT voor Kindcentra wederom een regio event West-Brabant in Breda. Ook dit keer zijn er weer interessante sprekers uitgenodigd om inzicht te geven wat samenwerking onderwijs, opvang en zorg oplevert. En wat toepassing van data kan betekenen in preventie en erger voorkomen. Delen, motiveren en inspireren is het motto van deze netwerkmiddag. Kom je uit de regio, dan ben je van harte uitgenodigd! Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je meer weten over PACT voor Kindcentra en de activiteiten in jouw omgeving? Neem dan contact op met de PACT voor Kindcentra ambassadeur in jouw regio.

Voor het programma klik hier.

190212 Edux rijktOp 12 februari heeft er wederom een netwerkmiddag IKC van Edux/Rijkt plaats gevonden. Tijdens deze middag was ambassadeur Elleke Muller van het Talent uit Lent naar West-Brabant gekomen om over haar ervaringen te vertellen en kennis te delen. Elleke is werkzaam op het Talent als mentor/unitregisseur en als zodanig betrokken bij onderwijsvernieuwing en het versterken van de integrale omgeving voor het jonge kind. Er was een behoorlijke opkomst.

181210 EDUXOnze PACT voor Kindcentra ambassadeur Lisette Pasman is voortvarend bezig. Tijdens een bijeenkomst in oktober legde zij de verbinding met EDUX/RIJKT, een kennisnetwerk dat er naar streeft contact te leggen tussen professionals die te maken hebben met het vormgeven van IKC’s. De deelname van PACT voor Kindcentra aan deze netwerkmiddag in Breda krijgt een vervolg.

181022 edux logoOp 4 oktober jl. hield Edux opnieuw een IKC netwerkbijeenkomst voor de partners. De middag werd druk bezocht door partners met verschillende achtergronden. Lisette Plasmans, was, als ambassadeur van PACT voor Kindcentra, uitgenodigd als tafeldame. Er ontstonden boeiende gesprekken.

In de regio West Noord Brabant voeren onze ambassadeurs op regelmatige basis gesprekken met het basisonderwijs, kinderopvangorganisaties, samenwerkingsverbanden en (gemeentelijke) beleidsmakers over initiatieven rondom (inclusieve) IKC vorming.