slide2.jpg

Meet up Limburg

PACT voor Kindcentra organiseert in samenwerking met de gemeente Maastricht en de Gelijke Kansen Alliantie een Online Meetup Kansengelijkheid Zuid-Limburg. Werk jij in het veld van onderwijs, kinderopvang, zorg of gemeente? Wij zijn samen aan zet voor Gelijke Kansen voor elk kind in Zuid-Limburg! Wil jij bijdragen? Meld je aan voor deze online meetup!

Doe mee, denk mee en praat mee!

Klassen, de serie als aanjager van verandering. Hopelijk heb je de serie KLASSEN over kansenongelijkheid in het onderwijs gezien en misschien heb je al gehoord over of meegedaan aan de Meetups die daarna door het hele land zijn georganiseerd. In elke provincie heeft in de eerste maanden van dit jaar een Meetup plaatsgevonden, waarbij de onderwijswereld met elkaar in gesprek ging over de vraag wat kan jij doen om kansengelijkheid te bevorderen? Deze gesprekken hebben goede initiatieven opgeleverd. De resultaten van deze Meetups zijn te vinden op dit digitale bord.

Hoe kunnen we het systeem rondom het kind en de samenwerking tussen onderwijs, opvang, gemeente en zorg verbeteren? Als professional heb je waarschijnlijk verhalen, beelden, ideeën en oplossingen voor kansengelijkheid en we gaan dan ook heel graag met je in gesprek.

Meld je aan voor de Online Meetup Kansengelijkheid Zuid-Limburg
Datum: donderdag 14 oktober
Locatie: online (Zoom-link volgt)
Aanvang: 19.00 uur (inloop vanaf 18.50)
Verwachte eindtijd: 21.30 uur

Tijdens deze online bijeenkomst zal je in gesprek gaan met andere deelnemers uit Zuid-Limburg en zullen jullie gezamenlijk oplossingen bespreken en afspraken maken over concrete vervolgstappen. Daarnaast is deze avond bedoeld om andere deelnemers te ontmoeten met als doel kennis en ervaringen te delen en om wellicht nieuwe samenwerkingsvormen op te zetten.

Meld je aan vóór 30 september door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarin je naam, e-mailadres, organisatie/school, functie en stad/gebied waarin je werkzaam bent.

Regioplatform onderwijs-jeugd Zuid-Limburg
Gelijke Kansen Alliantie (een initiatief van het Ministerie van OCW)
PACT voor Kindcentra
Gemeente Maastricht

Meet up Limburg1

Deze Meetup wordt geproduceerd door Stichting Een van de jongens