slide2.jpg

WolderwijsOp 25 november 2019 organiseerde PACT voor Kindcentra een netwerkbijeenkomst voor school-/IKC-bestuurders in Noord-Nederland die als toekomstperspectief hebben om één organisatie voor onderwijs en kinderopvang te worden of dit reeds hebben gerealiseerd.

Tijdens deze eerste netwerkbijeenkomst zijn ervaringen uitgewisseld en zijn de bestuurlijke vraagstukken met betrekking tot deze transformatie in kaart gebracht. IKC Wolderwijs heeft een boeiende presentatie gegeven over hoe zij de transformatie tot IKC's tot nu toe heeft vormgegeven.

Dat er behoefte is aan een vervolg blijkt uit het feit dat de noordelijke bestuurders hebben afgesproken om in 2020 twee keer bij elkaar te komen. De eerstvolgende bijeenkomst is maandag 25 mei 2020 van 18.00 tot 20.30 uur. De locatie in Drachten, wordt nader bepaald.

Heb je als noordelijk bestuurder belangstelling aan te sluiten bij dit netwerk, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06 - 20255214 ) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06 – 40020514). Of neem contact met ons op per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.