slide2.jpg
190225 kschoolderman

Ambassadeur:
Karin Schoolderman
06 - 40020514
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

                                                                                                 

TAHoe kom je tot één visie vanuit gelijkwaardigheid? Eén visie, één plan en één team was het centrale thema van de regiobijeenkomst in Noord-Nederland op 8 april jl.. Als gast was aanwezig Alice Timmermans, Med.P-TSTA en algemeen directeur van de TA academie en gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties bij veranderprocessen. Zij sprak over hoe je je bewust kunt worden van je onbewuste overtuigingen en wat je kunt doen om verbinding tussen organisaties tot stand te brengen.

Regiobijeenkomst NN 210408PACT voor Kindcentra organiseert online inspiratie sessies voor bestuurders, managers en beleidsmedewerkers uit de kinderopvang, onderwijs en jeugdhulp in Noord-Nederland die verdere samenwerking tot stand willen brengen door nieuwe inzichten met elkaar te delen en die bereid zijn een volgende stap te zetten. Op 8 april vertelt Alice Timmermans, algemeen directeur van de TA academie meer over de inclusie en exclusie van IKC samenwerkingspartners.

“Ik kan de ander pas ècht ontmoeten als ik zie waarin hij anders is dan ik.”

WolderwijsOp 25 november 2019 organiseerde PACT voor Kindcentra een netwerkbijeenkomst voor school-/IKC-bestuurders in Noord-Nederland die als toekomstperspectief hebben om één organisatie voor onderwijs en kinderopvang te worden of dit reeds hebben gerealiseerd.

Nijeveen 1PACT voor Kindcentra ambassadeurs Jitty Runia en Miek Hehenkamp deelden taart uit aan medewerkers van Kindcentrum Gaarlandt/Doomijn in Nijeveen. Op 7 oktober jl. hebben zij hun sessie Samenscholing afgerond! Veel blije mensen, die vol trots en met enthousiasme door gaan met de ontwikkelingen bij hun kindcentrum. 

Karin Schoolderman, orthopedagoog en onderwijsadviseur gaat vanuit Stichting Leren & Leven PACT voor Kindcentra vertegenwoordigen in de regio Drenthe en Groningen. Zij stelt zich graag aan je voor.