Slider
180530 emuller

Ambassadeur:
Elleke Muller
06 - 14347725
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

                                                                                                 

KPZDe Katholieke PABO Zwolle organiseert vanuit de opleiding Associate Degree Pedagogisch Professional Kind en Educatie op vrijdag 7 juni het Symposium I Contact.

180913 HetTalentOp 5 november 2018 wordt de Voor de Jeugddag georganiseerd in Amsterdam. Pact voor Kindcentra ambassadeur Elleke Muller geeft om 14.15 uur een workshop over de merkbare en meetbare resultaten van jeugdhulp in onderwijs en kinderopvang.

De inzet van jeugdhulp leidt tot minder doorstroom naar gespecialiseerde hulp en speciaal onderwijs. Wat levert dit financieel op? En hoe ervaart het team deze manier van werken? De workshop toont de opbrengsten hiervan. Aansluitend aan deze Pecha Kucha is er een vraaggesprek met de deelnemers. Ben je benieuwd en vind je het leuk om hier bij te zijn? Meld je dan aan via de website Voor de Jeugddag.

Onze ambassadeur Elleke Muller heeft veel kennis en ervaring op het gebied van jeugdhulp en onderwijs. Momenteel houdt zij zich bezig met verschillende projecten die veel raakvlakken hebben met de praktijk van PACT voor Kindcentra. Zo houdt zij zich binnen Het Talent bezig met het opzetten van een Familyschool en volgt zij de ontwikkelingen rondom de Family Check-up. Daarnaast is Elleke met Ron Scholte, hoogleraar Jeugd aan de Radboud Universiteit, in gesprek over een mogelijk onderzoek naar welbevinden van kinderen in inclusieve omgevingen.

PACT voor Kindcentra organiseert in november in de regio Gelderland een bestuurlijk/gemeentelijk event. Aanleiding voor deze bijeenkomst vormen de goede voorbeelden van voorinvesteringen in het preventief kader jeugd en onderwijs. Meer informatie hierover volgt binnenkort.