slide2.jpg
181022 Mhehenkamp

Ambassadeur:
Miek Hehenkamp
06 - 20255214
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

                                                                                                 

SpiekrDe club van aanjagers Friesland die voorheen actief was onder ‘PACT voor Kindcentra’ is ondergebracht bij Spiekr, kenniscentrum kindontwikkeling. Het stoppen van het landelijke project ‘PACT voor Kindcentra’ was voor de club van aanjagers aanleiding te zoeken naar een nieuwe thuisbasis. De club bepaalt zelf haar eigen koers en opereert zelfstandig. Spiekr zal ondersteunen bij het waarmaken van de gezamenlijke ambitie. Er wordt kennis gedeeld om gezamenlijk te gaan voor de kindontwikkeling.

SpiekrDe club van aanjagers Friesland, voorheen actief onder ‘PACT voor Kindcentra’, is ondergebracht bij Spiekr, kenniscentrum kindontwikkeling. Het stoppen van het landelijke project ‘PACT voor Kindcentra’ was voor de club van aanjagers aanleiding te zoeken naar een nieuwe thuisbasis. De club bepaalt zelf haar eigen koers en opereert zelfstandig. Spiekr zal ondersteunen bij het waarmaken van de gezamenlijke ambitie. Er wordt kennis gedeeld om gezamenlijk te gaan voor de kindontwikkeling.

Op 23 juni hebben zes bestuurders uit kinderopvang- en onderwijsorganisaties uit de drie Noordelijke provincies Friesland, Groningen en Drenthe zich gebogen over de vraag hoe de beweging die in gang is gezet door PACT voor Kindcentra door kan gaan.

MenuOp 8 juni jl. organiseerden Karin Schoolderman en Miek Hehenkamp, onze PACT voor Kindcentra ambassadeurs, een regiobijeenkomst in Noord-Nederland met als titel ‘over macht en tegenmacht in kinderopvang en onderwijs'. Een bijeenkomst waar samenwerking tussen kinderopvang en onderwijs in een netwerkorganisatie centraal stond.

Beeld NN 210608

Op 8 juni organiseert PACT voor Kindcentra een online inspiratie sessie voor bestuurders, managers en beleidsmedewerkers uit de kinderopvang, onderwijs en jeugdhulp in Noord-Nederland die verdere samenwerking tot stand willen brengen door nieuwe inzichten met elkaar te delen en die bereid zijn een volgende stap te zetten. Het thema voor deze middag is: samenwerking tussen kinderopvang en onderwijs in een netwerkorganisatie.